Fotodagboek | Oorbellen (again) feest en exit speen?

Artikel 13 van 19

Fotodagboek | Oorbellen (again) feest en exit speen?

11-8-2019

Een nieuwe week, een nieuw fotodagboek. We hebben een volle week, vol voorbereidingen voor de verjaardag van Gwen op zondag, een bezoekje aan vrienden op de camping en wederom een bezoek aan de juwelier! Kijk je weer mee met onze week?

Maandag

Altijd een fijn begin van de dag. Een bord met brood en vlokken versiert de vloer. Eerst even stofzuigen dus voordat we de deur uit kunnen.

Voordat ik het kantoor binnen ga voor de werkdag plaats ik dit filmpje op Insta.

Als ik aan het werk ben komt Gwen haar verjaardagscadeau binnen, gelukkig neemt een aardige buurman het aan. En 's avonds komt hij het langsbrengen. Zoals op deze foto komt het dus ook binnen. Ben ik even blij dat Gwen al op bed ligt, anders had ze gelijk geweten wat haar cadeau was.  Bijzonder wel, vaak zie je hele grote verpakkingen van Bol.com met een iniminie inhoud, mijn bestelling komt gewoon helemaal zonder verpakking.

Ik pak het dan ook gelijk maar in, dan blijft het in ieder geval een verrassing :)

Dinsdag

Een liftselfie om de dag mee te beginnen.
 

Op werkdagen probeer ik sinds kort elke dag een salade mee te nemen. Gwen is in de war als ik die vanochtend ik haar broodtrommel doe: 'Moet ik overblijven vandaag?' 

Uit het werk rij ik even langs de Hema. Vast een aantal spullen voor de verjaardag van zondag halen. Als ik dat zaterdag doe (wanneer ik de taart ga halen) vergeet ik dat geheid weer, dus daarom nu maar alvast.

Bij thuiskomst blijkt dat de zonnebloem eindelijk uit is! We zijn hier al sinds de lente mee bezig, Gwen kreeg het kleine plantje mee vanuit school.

's Avonds is het weer tijd voor de bestellingen. Ze liggen zelfs in de opslagkamer op me te wachten. Er was geen ruimte meer in de werkplaats ;)

Woensdag
 

Een hele volksverhuizing gaat er mee naar opa&oma.

Er wacht weer wat moois op ze daar. Een graafmachine van Playmobil. Daar wordt de rest van de dag mee gespeeld.

Ik wil wat nieuwe foto's van de kapstokken maken. En aangezien het licht nog goed is doe ik na het eten even.

Donderdag

Ik doe snel even boodschappen in mijn eentje.

Want daarna stappen we in de auto met z'n 4en. Op weg naar Tuitjenhorn, een dagje op de camping.

Het weer is echt nog super, daar boffen we mee. We doen een rondje speeltuintjes.

Wessel zijn grote vriend heeft een hele gave skelter. Hij is helemaal gelukkig als hij mee mag rijden.

We gaan ook nog even naar het buitenzwembad. Mij iets te koud, maar de kinderen en mannen vermaken zich prima. Lars en ik moeten erg lachen om het toiletgebouw.

Na het eten rijden we weer naar huis. Gwen valt binnen twee tellen in slaap, maar Wessel blijft de hele rit wakker. Tot we thuis parkeren, dan doet hij alsof hij slaapt. Zo leuk die grapjes die hij uit gaat halen.

Vrijdag
 

Werk aan de winkel. Wessel heeft zijn gereedschap weer mee, dus kan ook een handje helpen in de werkplaats.

Deze groeimeter is gepersonaliseerd. Super leuk zo toch! Ook deze mag ik inpakken vandaag en gaat op de post.

Op weg naar huis rijden we even langs de Karwei, het dubbelzijdig tape is op. De peuter zit ongeduldig te wachten totdat ik de juiste heb gevonden ;)

Daarna lopen we nog een rondje door de winkel. Ik zou onze hal wel eens willen veranderen, dus ik blijf hier even kijken.

Van het weekend wil ik een leuke actie doen met Gwen haar verjaardag. Bij elke bestelling boven de € 35,- krijg je een katoenen tasje erbij. Leuk om samen te versieren met de kinderen en straks mee als gymtas naar school. Uiteraard moet dit even uitgetest worden.

In de middag gaan we weer naar de juwelier, om 1 oorbel opnieuw te laten schieten. Nu heeft ze in elk oor weer een oorbel ;)

Oma wil nog even de Scapino in en daar gebeurd dit. Een lol dat ze hebben op deze roze hakken. 

Zaterdag

We halen 's ochtends eerst de taart voor zondag op. Ik heb twee dripcakes besteld bij de Hema en wil deze zelf gaan versieren.

Daarnaast gaan we zelf een regenboog-kwarttaart maken. Ik ben echt geen keukenprinses en ondanks dat dit een simpele kwarttaart is ben ik benieuwd hoe het met de kleuren en lagen gaat.

De voorbereidingen voor de verjaardag gaan voorspoedig, dus nadat Wessel heeft geslapen besluiten we naar Tuincentrum het Oosten te rijden. Ze hebben daar ook een leuke speeltuin waar de kinderen even uit kunnen razen.

Ik heb dit boek meegenomen. Deze heb ik van de week bij de bieb geleend. Omdat het een sprinter is, mag je deze maar een week lenen. En ik ben er dus nog niet aan toegekomen om er in te beginnen.  Dus ik hoop dat terwijl de kinderen spelen ik een beetje kan gaan lezen. Dat gaat niet heel erg trouwens haha.

Zondag

En eindelijk is het dan zover. Gwen is 5 jaar! Het cadeau valt goed in de smaak en er wordt gelijk mee gespeeld.

De regenboog taart is ook goed gelukt!

Gwen zet zelf de taarttopper op de taart. Deze hebben we zelf gemaakt, van hout natuurlijk ;)

Het eindresultaat. Ik was van de voren een beetje huiverig voor de dripcakes van de Hema. Ik las wisselende verhalen over het uiterlijk van de taart en de smaak. Ik besloot de gok toch maar te wagen en dat pakt goed uit. De taarten zagen er echt onwijs mooi uit en de smaak was ook helemaal prima. 

En als iedereen weer naar huis even de stofzuiger door het huis.

Voordat ik op de bank kan ploffen roept Wessel van boven. Hij wil zijn speen niet meer. Ik val bijna om van verbazing. Er zat al een scheurtje in de speen dus we hadden al afgesproken dat als het scheurtje groter zou worden de speen weg moest en hij geen nieuwe zou krijgen. Maar hij bleef erg zuinig erop, alleen met slapen in. En nu wil hij hem ineens niet meer. Ik ben heel benieuwd of dit zo blijft. En als hij hem toch weer wil of we het kunnen volhouden ;)

En dan is het toch tijd om op de bank te ploffen met een lekker stukje taart. Ik zet dit fotodagboek nog even in elkaar en dan zit deze week er weer op!
Super leuk dat je weer hebt meegekeken met onze week. De derde week van de vakantie zit er al weer op, nog drie te gaan voor ons. Komende week hebben we nog niet veel op de planning staan, dus hopelijk kan ik wel genoeg foto's verzamelen om weer een fotodagboek te maken volgende week!

O ja, en op zondag liet ik op de social media al weten dat het feest was in de webshop. Feest bij ons thuis, is feest in de webshop. En we vieren gewoon nog een dagje langer feest. Dus ook maandag 12-08-2019 kun je nog met 10% korting shoppen. Gebruik bij het afrekenen de code FEEST10
En bestel voor je € 35,- of meer (incl. korting) dan krijg je dus zo'n leuke katoenen tas bij je bestelling! Veel shopplezier.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel