Groeimeter

Vorige Artikel 2 van 14 Volgende
€ 41,95 (inclusief btw)

Op deze houten meetlat hou je precies bij hoeveel je kindje groeit.  Hij begint bij 65 centimer en loopt t/m 135 centimeter. Aan het koord kun je de meter aan de muur ophangen op 65cm van de grond. Als je kind dan tegen de groeimeter gaat staan kun je het plaatje met de juiste leeftijd naar de juiste lengte schuiven.  Er zitten 6 plaatjes bij met verschillende leeftijden.  En onder de leeftijd is er plek om zelf de datum te noteren.

Er is keuze uit drie uitvoeringen:
- naturel (foto 1 , 5 en 6)
- stip  (foto 3)
- monstera (foto 2 en 4)
 

Aanpassing: Om de kwaliteit van de groeimeters te verbeteren zullen deze vanaf heden uit twee lagen bestaan. Zo zijn de groeimeters extra stevig en stabiel.

Op de houten plaatjes staan de volgende leeftijden:
1 jaar
1,5 jaar
2 jaar
2,5 jaar
3 jaar
3,5 jaar

Los kun je nog een extra setje kopen met de leeftijden:
4 jaar
4,5 jaar
5 jaar
6 jaar
7 jaar
8 jaar

Goed om te weten:
- De afmeting van de groeimeter is 15x72 cm.
- Je kunt zelf het kleur koord kiezen waar de meetlat aan komt te hangen en waar de plaatjes aan bevestigd worden.
- Het is ook mogelijk om een de groeimeter te personaliseren met een naam. De naam wordt dan bovenaan de groeimeter gegraveerd (zie voorbeeld foto)
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel