'Geïnspireerd door het dagelijks leven met twee jonge kinderen maken we authentieke, houten producten voor kids en hun ouders'

Leuk dat je een kijkje neem op de website van Wood'nKids!
Ik ben Kim, 1 van de personen achter Wood'nKids. Ik ben 32 jaar en samen met Lars heb ik twee kinderen, Gwen van 5 en Wessel van 3 jaar. Zij zijn de inspiratie achter deze webshop. 

In april 2018 liep Wessel voor de zoveelste keer met mijn portemonnee te zwaaien en vloog het kleingeld alle kanten op. Aangezien mijn vader (Ron) al een eigen bedrijf heeft met houten artikelen én dus de mogelijkheden om iets te maken, heb ik hem gevraagd om houten geld te maken. Zo is het eerste product de 'Zak'centjes ontstaan. Met meteen daar achteraan de gedachte 'Kunnen we hier niet meer mee doen?' En zo is het begonnen. Producten werden bedacht, getest en half mei 2018 zijn ze online gezet.
Met een eigen kopje kwamen de producten op de website (www.rk-ideas.nl) van Ron te staan. Maar het aanbod groeit en is toch heel anders dan de producten van RK-Ideas, dus een eigen website is de volgende stap. Met nul kennis, maar een grote leergierigheid ben ik begonnen aan het bouwen van een eigen website en hier zie je het resultaat.

Het hebben van een webshop is een totaal nieuwe ervaring voor mij. Hiernaast werk ik, met veel plezier, 24 uur in de toeristische sector. Iets totaal anders, dus ik ben blij dit samen met mijn vader te kunnen doen.

 

           

De foto´s zijn gemaakt door Lenn is More 

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel