Fotodagboek | Varen, wijn en opruimen!

Vorige Artikel 12 van 19 Volgende

 

Fotodagboek | Varen, wijn en opruimen!

11-08-2019

Vorige week gaf ik aan dat we niet zoveel op de planning hadden staan deze week. Alsnog heb ik toch een aantal foto's gemaakt, waarmee ik weer een fotodagboek kan vullen. Dus ook deze week weer een overzicht van onze week, in foto's.

Maandag

The day after... het feestje van Gwen. Er staat nog een krat bier in huis, Wessel telt de flesjes die nog over zijn. O en hij heeft dus de hele nacht zonder speen geslapen, nadat hij hem gister zo stoer weg heeft gegeven. En *spoiler alert* hij vraagt er de hele week niet meer naar!

Na een dag werken haal ik de kinderen weer op bij mijn moeder. 

En na het eten kan Gwen dan eindelijk met haar gekregen speelgoed spelen. Gister tijdens de verjaardag waren er al wat dingen open gegaan, maar er lag nog genoeg te wachten. Ik kan lekker stickers gaan plakken op al die kleine dingetjes ;)

Dinsdag

Die lift selfie op dinsdag houden we er maar in ;)

En terwijl ik aan het werk ben gaat Lars met zijn vader en de kinderen een stuk varen op de plassen.

Onze kleine schipper! Ze hebben mazzel met het weer en kunnen een paar uurtjes droog varen. De boot is niet van ons hoor, maar geleend :)

Uit mijn werk rij ik nog even langs de bieb. Een boek terug brengen (ik heb hem op tijd uit gekregen haha) en ik neem gelijk weer een nieuwe mee.

Thuis komen bij dit is natuurlijk het allerleukste. Met de laarzen van zijn zus, op tafel, lekker even (nep) bellen.

's Avonds ga ik naar de werkplaats voor de bestellingen. Ik mag weer te gekke bestellingen inpakken, waaronder deze leuke naambordjes. 

En deze lettervlaggen samen met de houten vliegtuigjes.

Dit leuke zakje van de 'Zak'Centjes is gepersonaliseerd, dat doen we ook helemaal zelf, met de lasermachine.

Woensdag

Op naar opa en oma!

Na de werkdag, aan het koken en dan denkt onze Wessel dat hij de nieuwe Picasso is. Beetje jammer, maar gelukkig gaat het er goed af met een natte doek.

's Avonds is het weer tijd voor een rondje lopen met vriendinnen. Ondanks de regen zegt niemand af ;) We zaten allemaal te wachten op degene die als eerste zou gaan appen. Maar niemand zegt af en het is eigenlijk ook prima te doen met een paraplu. 

Donderdag

We doen met z'n 3en boodschappen en daarna nog even langs de Hema. Terwijl ik in de rij sta bij de kassa neemt de jongste de benen en die vind ik hier weer terug. Echt hoor, die jongen is zo'n clown af en toe.

Tijdens het middag slaapje van Wessel maak ik nog weer even wat nieuwe foto's van een aantal kapstokken. 

Ze vliegen elkaar in de haren thuis, dus we gaan even uitrazen buiten op het pleintje. Voetbal mee, maar deze verdwijnt in de bosjes.

Aan het einde van de middag gaan we naar een vriendin. Daar kunnen de kinderen samen spelen en eten we lekker pannenkoeken.

Vrijdag

Yes, vrijdagochtend = inpakochtend. Dus daar zijn we weer!

Ik mag een aantal fotoslingers in elkaar zetten.

Maar naast de gewone bestellingen is mijn vader ook al druk bezig met de voorraad voor september en november. Op 14 september sta ik op de benefietmarkt van Stichting Creatief Herstel.  Op deze markt kun je real life bij veel toffe webshops shoppen.  En het weekend van 1-3 november sta ik op het We are pregnant event. Daar is natuurlijk voorraad voor nodig, dus daar wordt druk aan gewerkt.

's Avonds maak ik deze foto en ik dacht oprecht dat deze wat duidelijker was. Maar als ik hem de volgende dag terug zie valt dat dus best wel mee haha. Ik was een avondje op pad met vriendinnen. Er worden nog wel meer foto's gemaakt, maar die gaan in het prive archief ;) Want tja, wijn in plastic glazen en de Snollebollekes... Dan snap je het wel natuurlijk.

Zaterdag

Dit is de enige foto die ik zaterdag maak. Ik slaap een beetje uit na de vorige avond en haal daarna de kinderen op. Die mochten, heel fijn, bij opa en oma logeren. De hele dag is het een beetje druilerig, dus we blijven de rest van de dag lekker binnen.

Zondag

We rijden naar Breukelen om een paar uurtjes te gaan zwemmen.

We zijn er direct als het zwembad open gaat. Hier is het bad nog helemaal leeg. Twee tellen later is het mierenhoop. Man man, wat een drukte. Ik denk dat iedereen hetzelfde idee had. Maar goed, het water is lekker warm dus verder niks te klagen.

Het nadeel (of voordeel ;) van dit zwembad is dat je langs de grote gele M rijdt. Daar rijden we dus even langs op de terugweg. 

Thuis krijg ik het op mijn heupen. Ik mest Gwen haar kast uit. Even kijken welke najaars/winter kleding ze nog past en wat er weg kan. Daarna ga ik ook aan de slag met het wagenpark in de schuur. Er staan daar zoveel loopfietsjes, stepjes en loopauto's, die eigenlijk allemaal niet meer gebruikt worden. Dus ik zet een groot deel daarvan op Marktplaats. Ik maak ook gelijk foto's van de meubels in Wessel zijn kamer. Hij heeft nog steeds alle 'babykamer' meubels en slaapt nog in het ledikant. Op zich gaat dat nog prima, maar ik zet het vast op Marktplaats. Wie weet hoe lang het duurt voordat we dat kwijt zijn.

De kinderen gaan op vakantie met de caravan, dat zie je zo natuurlijk ;)

Van de week heb ik contact gehad met Michelle. Ze heeft deze gave geboorteborden ontvangen en we gaan daar een leuke winactie mee doen op Instagram. Deze heeft ze nu online gezet, dus zeker even de moeite waard om haar Instagam pagina te gaan volgen!

Als de kinderen op bed liggen zet ik dit fotodagboek in elkaar en zet deze online. Daarna kijk ik nog serie (het boek is alweer uit) en zit de week er op.

Ik hoop dat jullie deze week ook weer leuk vonden om mee te kijken. Het was een rustigere week, maar desondanks hebben we toch weer leuke dingen gedaan! Aankomende week zullen de dagen iets anders ingedeeld worden, ik werk een dag op kantoor in Zeeland, het wordt weer mooier weer (jeej!) dus hopelijk kunnen we weer een keer naar de plassen. Dat zie je allemaal volgende week dan weer in een nieuw overzicht. Fijne week allemaal.

 

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel