Fotodagboek | Oorbellen, cursus en uiteten

Vorige Artikel 14 van 19 Volgende

4-8-2019

Fotodagboek | Oorbellen, cursus en uiteten.

Vorige week kon je het allereerste fotodagboek lezen.  Super leuk dat deze zoveel gelezen is en de leuke reacties op social media. Daarom ben ik deze week gewoon doorgegaan met foto's maken, zodat ik onze week weer kan delen. Nog steeds vakantie voor de kids, iets minder zon, maar ondanks dat hebben we weer vanalles gedaan. Kijken jullie weer mee?

Maandag

We beginnen de week net zoals vorige week. Ook vandaag moet ik Wessel wakker maken om naar oma toe te gaan.

Dit overkomt me zo vaak. Terwijl er geen kinderen in de auto zitten alsnog de hele weg naar kinderliedjes luisteren. Pas op mijn werk kom ik erachter dat ik lekker met K3 aan het meezingen ben.

Liftselfie..

Dit gebeurt me ook regelmatig. Ondanks de boodschappenbriefjes iets vergeten bij de weekboodschappen. En de shampoo is echt op dus in mijn pauze rij ik snel even naar het winkelcentrum.

Na het werk haal ik de kinderen weer op. En dan willen ze natuurlijk nog even op de motor van mijn broertje zitten.

Dinsdag

Een jarige collega trakteert dit op kantoor. Kan slechter denk ik zo..

Morgen is opa jarig, dus na het avondeten worden er tekeningen gemaakt.

's Avonds is het weer tijd om de bestellingen in te pakken. En naast een colaatje komt vandaag ook de droppot tevoorschijn ;)

Kaartjes schrijven voor bij de bestellingen hoort erbij! Altijd leuk om een persoonlijk bedankje te schrijven voor alle gave bestellingen.

Woensdag

Het foto's maken schiet er vandaag helemaal bij in. Dit is de enige foto die ik vandaag maak. Op weg naar opa&oma, met hun tekeningen.

Donderdag

Lars is vrij en nadat ik 's ochtends even snel de boodschappen heb gedaan rijden we naar Monkey Town. Deze staat ook op onze vakantie to-do lijst en aangezien het geen weer is om buiten door te brengen gaan we dit maar afvinken.

Op deze foto lijkt het vrij rustig, maar schijn bedriegt! Het is logischerwijs best druk, maar niet te té. En ondanks dat het buiten een stuk koeler is, vind ik het binnen nog best warm. De kinderen zweten onwijs van al dat klimmen en klauteren.

In de middag is het weer lekker opgeklaard en fiets ik met Gwen naar de bibliotheek. We hadden nog geen nieuwe boeken gehaald, dus we gaan even weer even neuzen voor wat nieuws.

Wat is dit leuk! Lekker samen tussen de boeken snuffelen en dan gaat ze zelf lekker in een stoel zitten om vast in een boek te gaan lezen.

Het is lang geleden dat ik een bestelling heb gedaan bij H&M, maar de jongste is best gegroeid afgelopen tijd. Al zijn broeken hadden hoog water. Tijd dus voor wat nieuwe broekjes, ik bestel ook wat shirts voor mezelf mee.

Voordat dat ze in bad gaan wordt er nog even verstoppertje gespeeld. Waar zouden ze toch zitten ;)

Vorige week hadden we een tropenrooster, deze week is de temperatuur wat fijner en loop ik dus weer een rondje met een vriendin. Ze moet lachen als ik deze foto maak. 'Is dat voor je blog?' vraagt ze met een knipoog.

Vrijdag

Ik rij met de kinderen naar de werkplaats maar eenmaal daar merk ik dat ik een deel van een bestelling ben vergeten. Dus ik rij snel terug naar huis om dit op te halen, terwijl de kinderen bij opa blijven.

Als ik weer terug ben ga ik aan de slag met het inpakken. De Kontjes XL kapstokken blijven populair!

Voor deze fotoslinger moest ik dus terug naar huis. Mijn vader zorgt voor de graveringen op het hout (met de lasermachine) maar ik zorg ervoor dat de foto's op het hout komen. Dit doe ik meestal gewoon thuis, maar dan moet ik het natuurlijk niet vergeten mee te nemen naar de rest ;)

Volgende week wordt Gwen 5 jaar en ze krijgt van mijn moeder gaatjes en oorbellen. Hier kiest ze haar lievelings uit (unicorn, what else ;) Ze is echt super stoer met het schieten, ondanks dat het toch wat zeer doet.

's Avond stuur ik een aantal productfoto's door naar een webshop die onze artikelen ook verkoopt. Ze gaan het aanbod van ons iets uitbreiden (heel gaaf) dus ik stuur nieuwe productfoto's toe.

Ook volg ik nog de live Q&A van MrsEcommerce. Afgelopen week heb ik haar cursus via Instagram gevolgd en vanavond beantwoord ze nog vragen. Ik vond het een super fijne cursus waar ik weer veel heb opgestoken.

Zaterdag

Zaterdagochtend is een uitdaging. De peuter vind het leuk om met zijn (net gebruikte) tandenborstel de ramen schoon te maken.

Dus ik zet ze snel op hun fietsjes. Even de energie kwijt. Op naar het winkelcentrum, kan ik gelijk een deel van de H&M bestelling terugbrengen.

's Middags hebben we een verjaardag. De dochter van een vriendin wordt 4 jaar en de kinderen krijgen zulke mooie unicorn cupcakes, bijna zonde om op te eten.

Dat is pech, oorbel weg. Als we weer thuis zijn verliest Gwen haar nieuwe oorbel tijdens het spelen. We kunnen hem niet gelijk terug vinden en dan is het al te laat, het gaatje is alweer dicht aan het gaan. Het doet teveel zeer om hem door te prikken, dus we zullen van de week weer naar de juwelier moeten :(

Zondag

Ik begin de zondag met wat hoognodig poetswerk. Niet mijn favoriet, maar als ik eenmaal bezig ben gaat het best.

Daarna rij ik naar de werkplaats om weer bestellingen in te pakken.

We gaan 's avonds uiteten bij Loetje in Breukelen.

Wessel wilde graag al zijn gereedschap mee, dus het halve restaurant wordt verbouwd ;)

Het tandenpoetsen was nog wel eens een probleem. Tot we de tip van een vriendin kregen voor de app van Oral-B, problemen verdwenen. De app heet Magic Timer en is hier een grote hit.

Als de kinderen op bed liggen maak ik dit fotodagboek nog even af, kijk nog een serie en dan zit het weekend er weer op. Super leuk dat je weer hebt meegekeken naar onze week, dankjewel!
Komende week hebben we weer leuke plannen. We gaan bij vrienden op de camping op bezoek, Gwen krijgt dus een nieuwe oorbel en in het weekend vieren we haar verjaardag. 
 

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel