Blog | Cadeaus

Artikel 18 van 19

19-06-2019 

Blog | Cadeaus

Veel van de Wood'nKids artikelen worden cadeau gegeven. Als kraamcadeau, voor een eerste verjaardag of zelfs voor de oudere kindjes is er genoeg leuks te vinden.  Denk maar eens aan de houten puzzel of boter, kaas & cijfers.

Leuk om te zien dat niet alleen ik enthousiast wordt van de houten cadeautjes in de webshop.
Een super groot compliment vond ik het namelijk toen een klant vertelde dat ze de geboorteslinger zelf als kraamcadeau heeft gekregen en hem daarna ook al diverse keren heeft besteld om zelf cadeau te geven.  Dat zijn toffe berichten om te krijgen!

Anouk Zwager stelde een lijst samen met 100 cadeautips voor de verjaardag van een baby/dreumes/peuter. Haar dochter wordt binnenkort 1 jaar en ze was op zoek naar nuttige cadeaus. Aangezien ze al volop voorzien is met speelgoed van haar zoon.  Het is zeker een tip deze lijst eens door te nemen als je op zoek bent naar inspiratie voor eens een ander cadeau. Dan spot je ook gelijk onze groeimeter die Anouk op haar verlanglijstje heeft gezet!

Ook loisir.nl stelde een leuke lijst op met inspiratie voor kraamcadeaus.  Van  gepersonaliseerde boekjes tot sieraden  en van nachtlampje tot onze houten geboorteslinger, deze lijst staat ook vol leuke ideeën.

 

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel