Blog | Tekening op hout

Vorige Artikel 19 van 19

25-5-2019

How it's made | Tekening op hout


Als ouder krijg je vanaf het begin dat je zoon of dochter een paar krassen op papier kan zetten ongelooflijk veel knutselwerkjes. Het begint vaak al op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. En zelf merk ik sinds mijn dochter naar de basisschool gaat ze nog regelmatiger met weer een tekening naar buiten komt.
Super leuk en ik bewonder elk kunstwerk uitgebreid natuurlijk. Maar helaas heeft ons huis geen onuitputtelijke opslagruimte en is het regelmatig nodig dat er weer wat tekeningen geruimd worden. Het liefst zonder dat zij het door heeft, want weggooien is dan niet meer mogelijk. Elke tekening is dan opeens speciaal en de noodzaak dat ze bewaard blijven is erg groot.
De tekeningen met de meeste emotionele waarde bewaren we wel, hiervoor hebben we een speciale map en ik zorg dat hier regelmatig iets in bewaard wordt.

Hoe leuk is het nu, om de mooiste tekening op hout te laten graveren. Zo is het absoluut geen moeite om de tekening te bewaren. Met de naturel kleur hout staat het namelijk ook super leuk in elk interieur.  
Een persoonlijker cadeautje bestaat er niet en de tekening op hout is natuurlijk een goed cadeau idee voor Moederdag of Vaderdag. En vergeet de verjaardag van opa of oma niet, zie je ze al glimlachen als ze dit cadeau uitpakken.

Het bestellen van de tekening op hout is ook zo gedaan. En gaat als volgt in zijn werk:

Je kind maakt een tekening op papier, het liefst met donkere stift. Dan worden de lijnen het duidelijkst.
(Mocht je al een tekening hebben kun je altijd even een foto sturen voordat je besteld, zodat wij kunnen kijken of de tekening geschikt is)

Met je telefoon maak je eenvoudig een  foto van de tekening. 

Zorg dat je de foto recht boven de tekening maakt. Je kunt de tekening ook inscannen.

Je kunt hier de tekening op hout bestellen. Nadat je de bestelling hebt gedaan kun je de foto of scan van de tekening mailen naar info@woodnkids.nl o.v.v. het ordernummer. 

Wij graveren met de lasermachine de tekening in het hout.  En voila, een uniek cadeau voor een speciaal persoon.

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel