-12%

Jungle Deal | XL

Artikel 4 van 12
€ 97,85 € 85,95 (inclusief btw)

Een mega deal met de houten kapstok, groeimeter en slinger. Samen met je kind is het een feest om de dieren te bekijken, benoemen en het allerleukste: de geluiden na te doen.
Aan de slinger hangen verschillende figuren van hout, namelijk een leeuw, aap, olifant en nijlpaard. Deze worden afgewisseld met vier houten monstera bladeren.
Op de kapstok staan vier vrolijke dierenhoofdjes en een monstera blad. Zo heeft de kinderkapstok een gave jungle uitstraling. Aan de 5 haakjes is genoeg plek voor alle jassen en tassen en het naturel hout staat in elk interieur.
De groeimeter is geschikt voor de lengte tussen de 65 en130 centimeter. Met het koord aan de bovenkant kun je de houten meetlat aan een haak op 65cm van de grond hangen. Op het hout kun je met pen de datum schrijven of plak er een leuke sticker bij.

Specificaties:
- De kapstok is ongeveer 36cm breed.
- De slinger is ongeveer 120cm lang.

De groeimeter is 15x67 centimeter.

Goed om te weten:
- Je kunt de kapstok ook personaliseren, een tof idee om de kapstok zo als (kraam)cadeau te geven. De naam wordt dan onder de dieren en boven de haakjes gegraveerd.

- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je in het opmerkingenveld aangeven.
- Je kunt de slinger aan de muur bevestigen met stevig plakband of washitape.
- De kleur Leem voor het koord is niet meer beschikbaar.
- Door de dikte van de groeimeter is het alleen mogelijk om hem aan het koord aan de muur op te hangen.
- De artikelen zijn geen speelgoed en alleen voor gebruik aan de muur.
- De haakjes van de kapstok worden los geleverd. We leveren de schroeven en pluggen ook mee. Zo kun je de Jungle XL kapstok snel aan de muur bevestigen.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel