Clipboard | Tekst voor mama

Artikel 3 van 11
€ 26,95 (inclusief btw)

Op zoek naar een origineel en uniek cadeau voor moederdag of een andere feestdag? Of wil je een mooie foto op een bijzondere manier geven? Op dit houten clipboard wordt een lieve tekst gegraveerd en aan de klem kun je de mooiste foto klemmen. Door deze klem is het ook eenvoudig om eens van foto te wisselen, zo blijft het klembord herbruikbaar. Door het naturel hout past het clipboard in elk interieur. Zo verras je mama of oma zeker!

Goed om te weten:
- Wil je het bord aan oma cadeau geven? Dan passen wij de tekst aan voor oma! Liever een andere aanhef op het clipboard? Geef dit dan aan bij de opmerkingenveld (max. 3 woorden)
-  De zin 'Ik hou van jou' kan ook aangepast worden naar 'Wij houden van jou' zodat het cadeautje ook door meerdere kinderen gegeven kan worden.
- Het clipboard is 18x25cm en 16mm dik.
- Je kunt zelf de kleur van de clip kiezen; zwart, wit, zilver of roest.
- Het clipboard wordt zonder foto geleverd.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel