Letter vlag | Confetti

Artikel 1 van 19
€ 4,95 (inclusief btw)

Een feestje is niet compleet zonder slingers. Met deze stevige, houten vlaggen met letters kun je zelf de gewenste naam samenstellen. Zo heb je super leuke, gepersonaliseerde decoratie in huis of in de kinderkamer. En gebruik je de vlaggen alleen met een verjaardag? Dan kun je ze natuurlijk bewaren om volgend jaar weer te gebruiken.
Je kunt de vlaggen ook met een cijfer bestellen, neem deze dan mee in het totaal aantal vlaggen wat je wilt bestellen en noteer het gewenste cijfer bij de naam.

Tip: De houten letters zijn een leuke toevoeging om tijdens een cakesmash fotoshoot te gebruiken! De leukste cakesmash fotoshoot laat je bij Past&Present fotografie doen!

Goed om te weten:
- De vlaggen zijn 12x16cm.
- De prijs is per vlag en dus per letter/cijfer. Wil je bijvoorbeeld de naam Nina bestellen dan geef je bij aantal vlaggen 4 aan en bij letters vul je de naam in.
- De vlaggen worden geleverd aan een koord, je kunt zelf aangeven welke kleur. De kleur Leem is niet meer beschikbaar.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel