Tekening op hout

Artikel 12 van 14
€ 19,95 (inclusief btw)

Zoals je misschien wel weet werk ik voor Wood'nKids samen met mijn vader. Wat je misschien niet weet is dat hij ook een eigen webshop heeft met houten artikelen. De tekeningen op hout biedt hij daar al geruime tijd aan en voor zo'n speciale dag als Vaderdag verdienen deze een groter podium.

Want dit is zo'n gaaf en speciaal cadeau, een tekening voor speciaal voor papa (of opa) en dan niet op een papiertje wat kwijt raakt, of verkreukeld en uiteindelijk toch altijd in die papiercontainer terecht komt. Nee, deze tekening is er één om te bewaren. 

Je zoon of dochter maakt een toffe tekening op papier en deze kun je inscannen of maak er een foto van (zorg dat de foto recht boven de tekening gemaakt wordt) en per e-mail naar ons sturen. Wij zorgen er dan voor dat de tekening in hout gegraveerd wordt.
Weet je niet zeker of de tekening geschikt is voor graveren? Je kunt deze e-mailen naar info@woodnkids.nl zodat wij dit vooraf kunnen beoordelen. Het beste resultaat krijg je met een tekening gemaakt op wit papier met zwarte stift.

Goed om te weten:
- Je kunt kiezen uit A5 of A4 (meerprijs) formaat.
- Wil je de tekening in huis ophangen? Kies dan voor de optie met gaatjes en koord.
- Het beste resultaat krijg je met een tekening op wit papier en zwarte stift.
- Tip: schrijf de naam van de kunstenaar op de tekening en eventueel een datum, dan wordt dit gelijk mee gegraveerd.
- De scan of foto van de tekening kun je o.v.v. het ordernummer mail naar info@woodnkids.nl

Wil je nog meer tips over de tekening op hout. Lees dan ook deze blog.

 

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel