Houten bewaarmap | Knutsels

Artikel 3 van 12
€ 31,95 (inclusief btw)

In deze houten bewaarmap kun je de tekeningen en knutselwerkjes die je kind speciaal voor jou maakt bewaren. 
Weet je soms ook niet meer waar je de knutsels die je zoon of dochter voor je maakt nu weer moet laten? En belanden ze dan stiekem in de container? Met deze bewaarmap kun je tekeningen die vol liefde zijn gemaakt voor altijd bewaren.

Op de houten kaft wordt aan de voorkant de tekst zoals op het voorbeeld gegraveerd. Uiteraard kun je zelf aangeven voor en van wie de map is . Zo maak je een uniek en persoonlijk cadeau voor mama, papa of opa en oma. Een mooi cadeau om te geven met Moederdag of Vaderdag.

De map bestaat uit een houten voorkant en achterkant zodat het echt een boekwerk wordt wat je zelf kunt gaan vullen met alle kunstwerken die je krijgt.
Er zijn twee uitvoeringen mogelijk: horizontaal of verticaal en we leveren twee inbindringen (60mm) mee. Je kunt zelf met een perforator gaatjes in de tekeningen maken en ze zo eenvoudig in de map stoppen. 

Goed om te weten:
- De bewaarmap is iets groter dan A4, zodat een A4 papier er mooi invalt en niet uitsteekt.
- Er is keuzeuit 10 lettertypes.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel