Blog | Cadeau inspiratie voor volwassenen

Artikel 6 van 19

Blog | Cadeau inspiratie voor volwassenen

De feestdagen in december zijn over het algemeen dé kinderfeestdagen. Sinterklaas is natuurlijk bij uitstek het kinderfeest van het jaar en ook kerst staat als vader, moeder, tante, oom, opa of oma toch vaak in het teken van de kinderen, wanneer die er eenmaal zijn. Helemaal niet erg, want wat is er leuker dan een kind vol verwachting, vol van de mysterie die bij deze feestdagen hoort.
Op pakjesavond is de cadeauzak volop gevuld met cadeautjes voor de peuters en kleuters. Maar ook de tieners die eigenlijk niet meer geloven in de goedheiligman zijn op deze avond  toch opeens in twijfel. 
En het komt steeds vaker voor dat ook onder de kerstboom een aantal pakjes liggen voor de kinderen.

Maar naast deze cadeautjes voor de kids, is het ook leuk om je partner of opa&oma te verrassen met een cadeautje. Soms worden er lootjes getrokken en koop je iets speciaals voor één iemand. Of speel je met zijn allen een leuk dobbelspel met grappige cadeautjes die niemand eigenlijk wil hebben.

Op pakjesavond of met kerst is het een mooie gelegenheid om een persoonlijk cadeau te geven aan je dierbare. Eén die iedereen wél wilt hebben :)  Aan het houten clipboard kun je een mooie foto van je kinderen of het hele gezin klemmen. Door de originele Wood'nKids tekst is het gelijk duidelijk voor wie dit cadeau bedoeld is.  De teksten op het clipboard zijn aan te passen voor papa/opa en mama/oma. Ook kun je kiezen voor Ik hou van jou of Wij houden van jou. Zodat het cadeau ook door meerdere kinderen te geven is.

Is je zoon of dochter dol op tekenen? Maken ze al echte kunstwerken of blijft het nog bij krassen op het papier? Je kunt de tekening bij ons in het hout laten graveren. Zo voorkom je gekreukeld papier en blijft de tekening voor altijd bewaard. De tekening op hout is ook een persoonlijk cadeau om te geven deze kerstdagen. In deze blog kun je meer lezen over het maken van dit originele cadeau.

Naast deze cadeaus voor de volwassenen vind je op de cadeaupagina voor de feestdagen nog meer inspiratie.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel