Blog | Knutseltip voor de feestdagen

Artikel 7 van 19

 

Blog | Knutseltip voor de feestdagen

Kerst is het familiefeest bij uitstek. Het draait om samen zijn en hoe leuk is het voor de kinderen om samen iets moois te knutselen. Mits je kind van knutselen houdt natuurlijk :)

Met de houten kerstbomen uit de webshop kun je meer dan je interieur opleuken. Natuurlijk staat de kerstboom gaaf met alle kerstdecoratie in de woonkamer, maar het is ook zeker mogelijk om de boom te gebruiken bij het knutselen met je kind. Een simpele DIY welke zelf voor de ouders die niet echt van knutstelen houden te doen is!

Benodigheden:
- houten kerstboom in formaat naar keuze
- placemat of tafelkleed dat vies mag worden
- plakkaatverf van bijvoorbeeld de action
- kwasten

Stappenplan:
Bedek de keukentafel met het tafelkleed of de placemat en leg de kerstboom hierop. Ik heb hier gekozen voor de kleine kerstboom en de middel kerstboom

De verf heb ik op twee schoteltjes verdeeld. Zo krijg je geen gedoe onderling dat ze elkaars verf inpikken ;)

En dan het lastigste gedeelte: ze hun gang laten gaan ;) Tenminste, ik vind het altijd erg lastig om me er niet mee te bemoeien. 

Als ze klaar zijn met schilderen dan is het verstandig om de kerstbomen goed te laten drogen. Voor de zekerheid heb ik ze een nacht laten drogen voordat we ze ergens neer hebben gezet.

En als de boom dan droog is kun je hem neerzetten waar je wilt. Gwen wilde hem graag in haar eigen slaapkamer. En het staat ook super leuk zo in haar meidenkamer. Die van Wessel is beneden in de woonkamer gebleven.

 

Veel knutselplezier samen!

 

 

 

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel