Blog | Wat geef je een kind dat alles al heeft?

Artikel 8 van 19

Wat geef je een kind dat alles al heeft?

Met de feestdagen in aantocht begint het jaarlijks terugkerende probleem weer. Wat geef je dit jaar met Sinterklaas of kerst? Want... ze hebben al zoveel. Met de verjaardag, kinderpartijtje, afzwemmen, veterstrikdiploma, zindelijk worden. Er zijn zoveel momenten in het jaar dat kinderen een cadeautje kunnen krijgen. Het zullen niet altijd grote cadeaus zijn, maar op een gegeven moment is de inspiratie voor een origineel cadeau wel op.

En misschien is je kind wel dichtbij de decembermaand jarig. Dan is het helemaal alsof de verjaardagscadeaus net zijn uitgepakt en je alweer met het sinterklaas- of kerstpapier aan de slag kan. 

Tips voor bewuste cadeaus

Online kwam ik een mooi artikel tegen over het bewuster geven van cadeaus met bijvoorbeeld Sinterklaas. Dit kun je doen aan de hand van de 4 cadeaus regel. Deze regel gaat als volgt:  Something they want, something they need. Something to wear, something to read.
Je geeft dan:
- een cadeau dat je kind graag wilt
- een cadeau dat ze nodig hebben (bijvoorbeeld een schooltas, speelgoedkist, nieuwe stiften)
- een cadeau om aan te trekken (bijvoorbeeld een pyjama, winterjas of een maillot)
- een cadeau om te lezen

Originele cadeau ideeën

Soms is ook zoveel leuker om eens echt een origineel cadeau te geven. Eentje die ze niet zomaar verwachten, maar toch goed in de smaak zal vallen. Je kunt dan kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau, maar ook leerzaam cadeau kan goed in de smaak vallen. 

In de webshop heb ik aparte pagina gemaakt met al onze unieke en houten cadeau ideeën verzameld. Deze vind je hier. De moeite waard om een blik op te werpen als je eens iets anders wilt geven met pakjesavond.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel