Fotodagboek | De laatste

Vorige Artikel 10 van 19 Volgende

Fotodagboek | De laatste

01-09-2019

De laatste week van de zomervakantie heb ik natuurlijk ook weer vastgelegd. Lars en ik hebben deze week ook vakantie en er staan nog wat leuke uitstapjes op de planning. Verder gaat er vanalles stuk in en om ons huis en wordt er wel voor Wood'nKids gewerkt.  We gaan weer een dagje naar de camping, ik laat mijn trouwste lezeres zien en het is gewoon een verslag bomvol met foto's. Kijk maar mee:

Maandag

De week begint goed. We gaan vandaag naar Dierenpark Amersfoort en als we de auto ingeladen hebben en willen vertrekken start de auto niet. We zijn allebei a-technisch dus geen idee wat er aan de hand is. Mijn schoonvader komt met de startkabels en daarmee krijgen we de auto gelukkig weer aan de praat. Op weg naar Amersfoort.

Het is weer een prachtige dag en gelukkig ligt het dierenpark grotendeels tussen en onder de bomen. Daardoor is het goed te doen qua hitte. 

Het Dinobos is leuk, zolang de dino's maar geen enge geluiden maken ;)

 

Apies kijken!

Gelukkig hebben we de startkabels meegenomen, want als we naar huis willen gaan start de auto weer niet.

Een stukje left-over ganache cake als toetje, moet kunnen toch.

In de avond zet ik het fotodagboek van de 5e vakantieweek in elkaar. Door mijn verjaardag gister was ik hier niet aan toe gekomen.

Dinsdag

Zij gaan met z'n 3en even de deur uit.

En ik stort me op de berg was.

Altijd fijn als alles weer gevouwen is.

Daarna ga ik nog even naar het dorp, langs de telefoon winkel. Ik ben overgestapt naar een andere provider, dat lijkt niet helemaal goed te gaan. Maar zul je altijd zien, zodra ik de winkel inloop en het probleem uitleg werkt het opeens wel goed op mijn telefoon.

Als ik deze tegenkom twijfel ik even of ik ze mee zal nemen. Haha, nee hoor zonder twijfel gaan ze gewoon mee. Pepernoten kunnen wat mij betreft altijd.

En als ik thuis kom is de ANWB net klaar met onze auto, de accu was het probleem en er zit weer een nieuwe in.

We genieten ook nog even aan het water, het is nog zo heerlijk warm dat we na Wessel zijn slaapje nog even naar de plassen gaan.

En we eten lekker simpel, altijd goed met dat warme weer. Stokbroodje, salade en een hamburger.

Het werk voor de webshop gaat wel gewoon door en dat is helemaal geen straf. Terwijl ik lekker sta in te pakken slaat het weer alleen helemaal om.

En komt het ineens met bakken uit de lucht. Niet alleen regen maar ook hagel en hard ook. Mijn vader had z´n balkon deur openstaan en het is tot in de keuken nat geworden. Het was echt heel plaatselijk  volgens mij.

Terwijl hij dat opruimt ga ik weer verder met de bestellingen, waaronder deze toffe lettervlaggen.

Woensdag

De kinderen gaan vandaag met opa en oma op pad. Lars en ik hebben daardoor onze handen vrij en gaan flink aan de slag in huis. We gooien heel veel weg, ruimen heel veel op en gooien weer wat op Marktplaats.

De bank gaat van de kant en terwijl wij druk bezig zijn...

Hebben de kinderen een super leuke dag op Avonturenboerderij Molenwaard. 

Aan het eind van de middag haal ik deze Markplaats vondst op. Ja, ik verkoop niet alleen, maar koop er net zo hard weer iets voor terug ;) Een aantal buurkindjes hebben zo'n skelter en Wessel is hier helemaal gek van. Hij is in oktober jarig en ik hield Marktplaats vast in de gaten hiervoor. Nu had ik een leuke deal, dus zijn cadeau is alvast binnen. Je kunt het maar in huis hebben toch. Tenminste, we mogen hem even bij mijn vader in de schuur plaatsen, want hij moet toch echt nog even wachten tot hij de skelter krijgt.

Iedereen van onze wandelclub haakt af vanavond, dus ik besluit de fiets te pakken en even iets langs een vriendin een dorpje verderop te brengen. Heb ik toch nog mijn beweging gehad haha.

En als ik dan weer thuis kom wacht er een andere vriendin met een super leuk cadeautje nog voor m'n verjaardag.

Donderdag

We beginnen de dag met boodschappen, gezellig met de hele familie.

We maken alleen eerst nog een tussenstop bij de Karwei. We gaan toch de hal aanpakken en we kijken even voor een nieuwe kapstok. Gwen test vast ook even de deuren.

Als de boodschappen binnen zijn lopen we nog een rondje door het dorp. Even naar de Action, maar we lopen zo over de markt.

En een verse, warme stroopwafel laat ik niet liggen natuurlijk.

Naast de Action gaan we ook nog naar de Scapino. Gwen haar gymschoenen zijn te klein geworden, dus die moeten we een maatje groter halen. En dan blijkt dat alle kinderschoenen 2e paar voor de helft van de prijs zijn dus kijken we ook gelijk voor nieuwe winterschoenen voor allebei. Dus met een wagen volgeladen gaan we weer naar huis.

De voor-foto van onze hal. Ik ga er gelijk mee aan de slag.

Tijdens..

's Avonds ga ik een rondje lopen. En ik vind het best fris in mijn rok. Gelukkig heb ik wel een jasje aangedaan.

Maar het mooie uitzicht maakt een hoop goed.

Vrijdag

De kinderen zitten elkaar een beetje in de weg, dus ik neem Gwen mee naar de werkplaats en Wessel blijft bij Lars om te helpen met klussen.

Deze toffe Mobile | Rainbow zet ik in elkaar zodat deze verstuurd kan worden.

Deze toffe groeimeter is het resultaat van een vraag van een klant. We hebben deze stippen namelijk op een andere groeimeter staan, maar zij vroeg of we dit ook konden combineren. En ja, dat is gelukt. En we vinden hem zo leuk, dat deze nu ook in de webshop wordt toegevoegd.

We hebben lekkage in de keuken en vandaag komt de loodgieter langs. Die constateert dat de lekkage in de kraan zit, dus Lars belt of ik op de terugweg een nieuwe kraan kan meenemen. 

Lars heeft het schilderen van me overgenomen. Hij kan het eigenlijk ook veel beter dan dat ik het kan, dus ben daar wel blij mee!

Een paar weken geleden won ik op de blog van Beebs  and Moms een Furry Pet van L.O.L. Deze komt vandaag binnen en Gwen is helemaal in de wolken ermee.

Zaterdag

Het belooft nog weer een mooie dag te worden vandaag en dat komt goed uit. We gaan nog weer een dagje naar onze vrienden op de camping.

Terwijl de kinderen heerlijk met elkaar spelen, doen de volwassenen een paar potjes Yathzee. Ik moet even inkomen, het begint niet al te best.

We nemen ook nog een duik in het buitenbad en eten daar een ijsje.

De kleinste jongetjes willen even verven. Kan allemaal hier. Al snel komen de meiden erbij en uiteindelijk staan zij te verven en hebben de jongens alweer iets anders gevonden om te doen.

Worden we gewoon ook nog aan het werk gezet. Er moet afgewassen worden, want de barbeque gaat aan!

En als toetje roosteren we marshmellows boven de bbq.

En dit is haar dan. De trouwste lezeres van mijn fotodagboeken (en mijn lieve vriendin)  Ze wilde heeel graag ook eens op beeld voorbij komen, dus bij deze ;)  

Zondag

We beginnen de zondag met een ritje langs oma.

Ik heb een leuk idee voor de post van morgen op Insta, maar ik heb daar nog niet de juiste foto voor. Gelukkig heb ik best wat artikelen uit de webshop hier in huis liggen, dus ik kan zo de foto maken. En ja, deze foto wordt op ons bed gemaakt. Het licht was daar het beste haha.

's Middags pak ik nog wat bestellingen in, maar ga ik ook vooral aan de slag met de voorraad voor de komende events. Zo zet ik alle Mobile Moon hangers in elkaar. En spot je die nieuwe groeimeter ook?? Een sneak peek dus, want deze staat nog niet online.

Ik ben op de fiets naar Mijdrecht gegaan en moet een aantal dingen mee terug nemen. Gaat best zo allemaal in het kinderzitje.

En terwijl Max er in de eerste bocht al uitvliegt tijdens de F1, maak ik een begin met het fotodagboek.

We spelen nog even buiten en daarna ga ik lekker pannenkoeken bakken. Een mooie afsluiter van de zomervakantie.

We nemen nog even de vakantie to do lijst door. Kijken of we alles wel hebben gedaan. En dat hebben we zeker, sommige dingen zelfs meerdere keren.

En deze haal ik ook van de muur. Want ons kleine clowntje is gewoon zindelijk geworden. Trotse moeder hier hoor! 

De rest van de avond maak ik geen foto's meer. Ik maak dit fotodagboek af en verder kijken we nog wat tv. Ik zoek Gwen haar rapport erbij, want die moeten we morgen weer teruggeven natuurlijk. Dus dit is de laatste foto van het laatste fotodagboek.
Ik vond het super leuk om jullie mee te nemen in onze zomervakantie. Tenminste, de zomervakantie van Gwen. Ik dacht dat het heel erg zoeken zou zijn, de combinatie van vakantie, de webshop en mijn baan, maar eigenlijk is het allemaal heel relaxed verlopen. We hebben veel leuke dingen gedaan en uitstapjes gemaakt, genoten van de zon en van elkaar en we zijn weer klaar voor een nieuw schooljaar. Gwen gaat naar groep 2, ze hebben een gecombineerde 1/2 groep en ik ben heel benieuwd hoe ze het als 'oudste' gaat doet in de klas. Vrijdag mag Wessel ook weer een ochtend naar schooltje en hij heeft er nu al zin in.
Dankjewel voor het meekijken en lezen de afgelopen 6 weken, ik hoop dat je het net zo leuk vond als ik!

 

 

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel