Geboorteslinger | Vierkant

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 20,95 (inclusief btw)

Op deze slinger worden alle geboortegegevens gegraveerd in het hout. Zo wordt dit een heel persoonlijk kraamcadeautje, super leuk om te geven en te krijgen. Door het naturel hout past de slinger in elke babykamer en zelfs als de kindjes groter worden is de geboorteslinger er één om te bewaren.

Naast de geboortegegevens wordt ook het sterrenbeeld van de baby in het hout gegraveerd. Je kunt alle gegevens tijdens het bestellen ingeven. 
Je kunt zelf het kleur waxkoord kiezen; blauw-wit, roze-wit of wit-wit.

Specificaties:
- De houten vierkantjes zijn 8x8cm.

Goed om te weten:
- Is 1 van de gegevens niet bekend? Geen probleem, vul dan n.v.t. in in het betreffende veld.
- Zoals de gegevens door jou worden genoteerd, zo komen ze ook op de slinger. Bijvoorbeeld geboortedatum: 18 oktober 2016 of 18-10-2016. Centimeter of cm, gram of gr.  Zo wordt de slinger helemaal naar je persoonlijke wensen gemaakt.
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een langere tekst of een afwijkende tekst en past dit niet in het invulveld? Noteer dit dan in het opmerkingenveld, deze kom je tegen wanneer je verder gaat met bestellen. Wij nemen deze tekst precies over zoals jij hem noteert, dus let goed op hoofdletters en leestekens.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je ook in het opmerkingenveld aangeven.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel