Geboorteslinger | Vaantje

Artikel 3 van 9
€ 20,95 (inclusief btw)

De ronde geboorteslinger is al tijden in ons aanbod aanwezig. Tijd voor wat nieuws erbij. Dat zijn deze leuke vaantjes en een vierkante slinger geworden. Het principe blijft hetzelfde, op de houten vaantjes worden alle geboortegegevens en het sterrenbeeld van de baby gegraveerd. Een heel uniek en persoonlijk kraamcadeau, wat erg in de smaak valt bij de ouders van de pasgeboren baby. 
Je kunt zelf de kleur van het waxkoore kiezen: blauw-wit, roze-wit of wit-wit.

Specificaties:
- De houten vaantjes zijn 8x10cm.

Goed om te weten:
- Is 1 van de gegevens niet bekend? Geen probleem, vul dan n.v.t. in in het betreffende veld.
- Zoals de gegevens door jou worden genoteerd, zo komen ze ook op de slinger. Bijvoorbeeld geboortedatum: 18 oktober 2016 of 18-10-2016. Centimeter of cm, gram of gr.  Zo wordt de slinger helemaal naar je persoonlijke wensen gemaakt.
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een langere tekst of een afwijkende tekst en past dit niet in het invulveld? Noteer dit dan in het opmerkingenveld, deze kom je tegen wanneer je verder gaat met bestellen. Wij nemen deze tekst precies over zoals jij hem noteert, dus let goed op hoofdletters en leestekens.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je ook in het opmerkingenveld aangeven.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel