Letter vlag | Regular

Artikel 2 van 19
€ 4,95 (inclusief btw)

Naast de feestelijke lettervlaggen met confetti, zijn deze lettervlaggen regular toegevoegd aan het aanbod. Een neutrale vlag met letters naar wens, ook met deze houten vlaggen maak je een gepersonaliseerde slinger voor in huis. Te gebruiken met verjaardagen, maar ook gewoon leuk in de babykamer of kinderkamer. 
De vlaggen zijn ook met cijfer te bestellen. 

Tip: De houten letters zijn een leuke toevoeging om tijdens een cakesmash fotoshoot te gebruiken! De leukste cakesmash fotoshoot laat je bij Past&Present fotografie doen!

Goed om te weten:
- De vlaggen zijn 12x16cm.
- De prijs is per vlag en dus per letter/cijfer. Wil je bijvoorbeeld de naam Nina bestellen dan geef je bij het aantal vlaggen 4 aan en bij gewenste letters/cijfers vul je de naam in.
- Wil je ook een cijfer bestellen? Neem deze dan mee in het totaal aantal vlaggen en noteer het cijfer bij gewenste letters/cijfers.
- De vlaggen worden geleverd aan een koord, je kunt zelf aangeven welke kleur. De kleur Leem is niet meer beschikbaar.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel