Blog | We are pregnant

Artikel 16 van 19

28-06-2019 

Blog | We are pregnant

Wauw, dit vind ik zo tof om te melden. In november sta ik namelijk met Wood'nKids op het We are pregnant event in het Werkspoorkathedraal in Utrecht.
Op deze gave locatie wordt van 1-3 november weer dit supertoffe event georganiseerd en deze editie ben ik er dus ook bij.

Al vanaf het begin van Wood'nKids is het grote wens van mij geweest om eens op zo'n event te staan. Vorig jaar mei was ik net begonnen met Wood'nKids en ik geloof dat ik een van die eerste weken al informatie voor diverse events had opgevraagd. Een beetje te ambitieus misschien, maar groot dromen mag. En kijk waar het toe heeft geleid. Ik kwam er toen wel al snel achter dat het nog iets te vroeg was om aan een van deze events deel te nemen. Dus het idee schoof iets naar achter, maar ik zette het niet helemaal uit mijn hoofd, het werd even geparkeerd.

Er gebeurden veel andere dingen. Wood´nKids werd steeds iets bekender.  Ik volgde een traject bij Christa, begon met het maken van deze eigen website en in november 2018 bezocht ik die editie van We are pregnant. En toen ik daar liep, alle gave stands zag met even zo gave shops daarin, toen begon het weer te kriebelen.
En aankomende november, een jaar later, zal ik daar tussen staan. En daar ben ik echt best wel trots op! 

Mijn hoofd draait al op volle toeren. Hoe we de stand aan gaan kleden, welke artikelen we allemaal mee gaan nemen, hoeveel voorraad we gaan maken. We hebben natuurlijk nog even, maar het is al super leuk om er op de achtergrond wel wat mee bezig te zijn. Dat wordt lijstjes maken, gelukkig ben ik daar fan van!

De komende tijd zullen er op social media ook  nog leuke acties voorbij komen waarbij je kans maakt op entree kaarten voor het event. Zorg dus dat je me volgt op Instagram of Facebook. 

 

 

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel