Groeimeter | Stip

Artikel 7 van 14
€ 35,95 (inclusief btw)

Cliche, maar zo waar, kinderen groeien onwijs snel Met onze houten groeimeter kun je goed bijhouden hoeveel en snel ze precies groeien. Deze meetlat is geschikt voor de lengte tussen de 65 en130 centimeter. Met het koord aan de bovenkant kun je de meter aan een haak op 65cm van de grond hangen. Op het hout kun je met pen de datum schrijven of plak er een leuke sticker bij.

Door het naturel hout en de leuke stippen past de meter in elk interieur en staat super leuk op de muur in de babykamer of kinderkamer.  En ben je nog op zoek naar leuk en origineel kraamcadeau? Dan is dit zeker leuk om te geven.

Aanpassing: Om de kwaliteit van de groeimeters te verbeteren zullen deze vanaf heden uit twee lagen bestaan. Zo zijn de groeimeters extra stevig en stabiel. Door deze aanpassing is het alleen nog mogelijk om de groeimeter met koord te bestellen. De meter is nu te zwaar om ergens op de plakken.

Goed om te weten:
- De afmeting van de groeimeter is 15x67 centimeter.
- De kleur Leem voor het koord is niet meer beschikbaar.
- Door de dikte van de groeimeter is het alleen mogelijk om hem aan het koord aan de muur op te hangen.
​- De groeimeter Stip wordt als pakket verstuurd (verzendkosten € 6,95)

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel