Groeimeter XL

Artikel 1 van 14 Volgende
€ 53,95 (inclusief btw)

De houten Groeimeter XL kun je voor twee kids tegelijk gebruiken. Daardoor is deze meetlat ook een super leuk (kraam)cadeau voor een tweeling. Standaard zit aan beide kanten  een koord met 6 houten plaatjes met verschillende leeftijden (1 t/m 3,5 jaar)   Deze kun je over het koord schuiven bij de juiste lengte. Onder de gegraveerde leeftijd is er ruimte gelaten waar je zelf de datum kunt noteren.
Het is mogelijk om extra setje met houten plaatjes toe te voegen met de leeftijden 4 t/m 8 jaar. En daarnaast maak je de groeimeter helemaal af als je deze laat personaliseren (meerprijs), de namen worden dan bovenaan de meter gegraveerd.

De meetlat begint bij 65 centimer en loopt tot 135 centimeter. Aan de bovenkant zit ook een koord, daarmee hang je de meter op 65 cm van de grond. 

Aanpassing: Om de kwaliteit van de groeimeters te verbeteren zullen deze vanaf heden uit twee lagen bestaan. Zo zijn de groeimeters extra stevig en stabiel.

Op de houten plaatjes staan de volgende leeftijden:
1 jaar
1,5 jaar
2 jaar
2,5 jaar
3 jaar
3,5 jaar

Los kun je nog een extra setje toevoegen met de leeftijden:
4 jaar
4,5 jaar
5 jaar
6 jaar
7 jaar
8 jaar

Goed om te weten:
- De afmeting van de groeimeter is 26x72 cm.
- Je kunt zelf het kleur koord kiezen waar de meetlat aan komt te hangen en waar de plaatjes aan bevestigd worden. Ook is het mogelijk om links een andere kleur dan rechts te kiezen.
- Als je ervoor kiest om een extra set met kaartjes toe te voegen aan je bestelling, dan wordt deze voor beide kanten toegevoegd.
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!


Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel