Kapstok | Kontjes

Artikel 3 van 15
€ 35,95 (inclusief btw)

Hang alle jasjes en tasjes op aan deze houten kapstok met dierenkontjes! De haakjes maken het echt af als staartjes. Aan deze haakjes kunnen zelfs de kleinste kinderhandjes een jas of tas ophangen. 

Specificaties:
- De kapstok is ongeveer 26cm breed.
- De kapstok is ongeveer 18,5cm hoog.

Goed om te weten:
- Je kunt de kapstok ook personaliseren, een tof idee om de kapstok zo als (kraam)cadeau te geven. De naam wordt dan op het hoofd van de olifant gegraveerd.

Goed om te weten:
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je ook in het opmerkingenveld aangeven.
- Om de verzendkosten laag te houden worden de haakjes los geleverd, zo past de kapstok in een brievenbusdoosje (verzendkosten € 4,25)
- We leveren de schroeven en pluggen ook mee. Zo kun je de Kontjes kapstok snel aan de muur bevestigen.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel