Houten klok

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 31,95 (inclusief btw)

Heeft jouw kind ook zo'n gave tijd op school gehad? Laat de juf of meester dit weten met deze houten klok. De tekst wordt in het hout gegraveerd en helemaal persoonlijk gemaakt.

Tip:
Je kunt de klok ook cadeau geven met de hele klas, zo heeft de juf of meester een blijvende herinnering.

Specificaties:
- De klok heeft een diameter van 20cm.
- De klok wordt geleverd inclusief uurwerk en 1 AA batterij.

Goed om te weten:
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een langere tekst of een afwijkende tekst en past dit niet in het invulveld? Noteer dit dan in het opmerkingenveld, deze kom je tegen wanneer je verder gaat met bestellen. Wij nemen deze tekst precies over zoals jij hem noteert, dus let goed op hoofdletters en leestekens.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je ook in het opmerkingenveld aangeven.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel