Rapport | Juf of Meester

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 7,95 (inclusief btw)

Aan het einde van het schooljaar is het weer spannend, tijd voor de rapporten. Maar nu zit ook de juf of meester in spanning, want zij krijgen ook een rapport. Zullen ze slagen voor dit jaar?

Je kunt het rapport personaliseren voor de juf of meester van jouw kind. Zo geef je een super leuk, persoonlijk cadeautje om ze te bedanken voor het schooljaar.

Specificaties:
- De afmetingen van het rapport zijn 8x10cm.

Goed om te weten:
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een langere tekst of een afwijkende tekst en past dit niet in het invulveld? Noteer dit dan in het opmerkingenveld, deze kom je tegen wanneer je verder gaat met bestellen. Wij nemen deze tekst precies over zoals jij hem noteert, dus let goed op hoofdletters en leestekens.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je ook in het opmerkingenveld aangeven.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel