-12%

Onderwaterwereld Deal | XL

Vorige Artikel 12 van 12
€ 97,85 € 85,95 (inclusief btw)

Een mega deal met de houten kapstok, groeimeter en slinger. Samen met je kind is het een feest om de dieren te bekijken en te benoemen.
Aan de slinger hangen verschillende figuren van hout, namelijk een schildpad, zeester, haai, walvis en octupus. Deze dieren komen ook weer terug op de kapstok en de groeimeter. Zo is deze set helemaal op elkaar afgestemd.
Op de kapstok monteer je zelf de 5 haakjes en zo is er genoeg plek voor alle jassen en tassen en het naturel hout staat in elk interieur.
De groeimeter is geschikt voor de lengte tussen de 65 en130 centimeter. Met het koord (kleur naar keuze) aan de bovenkant kun je de houten meetlat aan een haak op 65cm van de grond hangen. Op het hout kun je met pen de datum schrijven of plak er een leuke sticker bij.

Specificaties:
- De kapstok is ongeveer 36cm breed.
- De slinger is ongeveer 120cm lang.

De groeimeter is 15x67 centimeter.

Goed om te weten:
- Je kunt de slinger aan de muur bevestigen met stevig plakband of washitape.
- Door de dikte van de groeimeter is het alleen mogelijk om hem aan het koord aan de muur op te hangen.
- De artikelen zijn geen speelgoed en alleen voor gebruik aan de muur.
- De haakjes van de kapstok worden los geleverd. We leveren de schroeven en pluggen ook mee. Zo kun je de Onderwaterwereld XL kapstok snel aan de muur bevestigen.
- De Onderwaterwereld Deal XL wordt als pakketpost verstuurd (verzendkosten € 6,95)

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel