Houten flesopener | Liefde (lang)

Artikel 1 van 14
€ 8,95 (inclusief btw)

Proost op de liefde! De flessenopener kan gebruikt wordt om een flesje met een kroonkurk te openen, zoals een bierflesje. De houten opener is langwerpig, met aan het uiteinde een metalen opener.
Op het brede gedeelte van de opener wordt Proost op de liefde! gegraveerd. Op de achterkant kan, tegen een meerprijs, een speciale datum, zoals een trouwdatum gegraveerd worden.

Specificaties:
- De afmetingen van de opener zijn: 21,3cm x 4,7cm x 1,5cm dik.

Goed om te weten:
- Wil je een datum op de achterkant van de opener gegraveerd hebben? Wij nemen de datum precies over zoals jij hem invult, bijvoorbeeld: 25 juli 2020 of 25-07-20

- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel