Blog | 5 x de leukste kraamcadeaus om te geven in december

Artikel 4 van 19

Blog | 5 x de leukste kraamcadeaus om te geven in december.

Het kopen en geven van een kraamcadeau is altijd een speciale aangelegenheid. Het vieren van nieuw leven, een pasgeboren baby, kersverse ouders, het is en blijft speciaal.
Daarom is het leuk om een uniek en persoonlijk cadeau te geven, eentje om te bewaren. Wellicht is er door de ouders een cadeaulijst gemaakt waar je een cadeau uit kan kiezen. Of misschien mag je zelf op zoek naar dat ene speciale kraamcadeau.

De cadeautips die ik je ga geven zijn natuurlijk het hele jaar door leuk om te geven, maar in de maanden november en december, wanneer we richting Kerst gaan zijn deze tips helemaal van toepassing!

  

Een gepersonaliseerd cadeau, met de naam en eventueel geboortedatum van de baby is altijd een goed idee. De ouders zijn trots op hun baby, de naam die zij speciaal voor dit kindje hebben uitgekozen. Deze mag zoveel mogelijk gezien worden natuurlijk!
De houten waxinelichthouders zijn een ideaal cadeau voor de donkere avonden in november en december. Met een waxinelichtje steek je dit kaarsje gezellig aan. Het naturel hout van de theelichthouder past in elk interieur en de gravering op de zijkant maakt het persoonlijk.
Je kunt kiezen voor een waxinelichthouder speciaal voor de eerste Kerst of voor een geboortekaars van hout waar ook de geboortedatum op gegraveerd kan worden. 

December staat gelijk aan kerstboom. Toch? Vaak komt de boom net na 5 december in huis om hem tot in januari te laten staan. Hoe leuk is het dan om de kerstboom te versieren met persoonlijke decoratie. Uit deze houten kerstbal wordt de letter naar keuze gesneden. Dit kan de voorletter van de baby zijn, maar denk ook eens aan de eerste letter van de achternaam van het gezin. 

 

Een kerstbal of kerstster voor in de kerstboom, helemaal speciaal voor de pasgeboren baby. Op deze bal of ster wordt de naam van het kindje gegraveerd, met daarbij de tekst eerste kerst en het jaar waarin de baby geboren. Ook deze houten decoratie zijn een persoonlijke en unieke toevoeging aan de versiering van de kerstboom. 

Natuurlijk hoef je in november en december niet persé een Kerst gerelateerd kraamcadeau te geven.  Op de speciale kraamcadeau pagina vind je genoeg inspiratie om elke maand van het jaar een tof en uniek houten kraamcadeau te geven!

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel