Houten flesopener lang

Artikel 11 van 11
€ 8,95 (inclusief btw)

Proost met mama of papa op hun speciale dag.  De flessen opener kan gebruikt wordt om een flesje met een kroonkurk te openen, zoals een bierflesje.
De houten opener is langwerpig, met aan het uiteinde een metalen opener. Op het brede gedeelte van de opener wordt Proost papa (of opa, oma etc.) gegraveerd met daaronder maximaal 4 namen. 

Op deze opener wordt de naam (of namen) van de gever gegraveerd. Zo weet je direct van wie je dit cadeau ontvangt. Leuk om te geven met Moederdag of Vaderdag. Of als verjaardagscadeau aan je lievelingsoom, je beste vriendin of opa&oma.

Specificaties:
- De afmetingen van de opener zijn: 21,3cm x 4,7cm x 1,5cm dik.

Goed om te weten:
- Er is plek voor maximaal 4 namen (afhankelijk van de lengte van de namen) Let op, bij meerdere namen worden de letters kleiner!

- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel