Houten klok | VW Kever

Artikel 2 van 6
€ 36,95 (inclusief btw)

Met deze Volkswagen Kever als klok heb je een origineel huwelijkscadeau om te geven aan het bruidspaar. Het 'Brilletje' zoals de bijnaam van deze auto luid wordt voorzien van de naam en trouwdatum. Met de tekst Just married bovenaan de VW is er geen twijfel over mogelijk, dit is een geweldig cadeau om te geven op een bruiloft!

Specificaties:
- Afmeting 25cm hoog x 28 cm breed.
- De klok wordt geleverd inclusief uurwerk en 1 AA batterij.

Goed om te weten:
- We graveren de datum zoals je hem noteert, dus 25 juli 2020 of 25-07-2020.
- Wil je geen trouwdatum op de klok gegraveerd? Vul dan n.v.t. in in het invulveld.
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je  in het opmerkingenveld aangeven.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel