-10%

Jungle Deal | M

Artikel 10 van 15
€ 61,90 € 55,95 (inclusief btw)

Jungle Deal.  De houten slinger en kapstok in jungle uitvoering voor een scherpe prijs.
Aan de slinger hangen verschillende figuren van hout, namelijk een leeuw, aap, olifant en nijlpaard. Deze worden afgewisseld met vier houten monstera bladeren.
Op de kapstok staan vier vrolijke dierenhoofdjes en een monstera blad. Zo heeft de kinderkapstok een gave jungle uitstraling. Aan de 5 haakjes is genoeg plek voor alle jassen en tassen en het naturel hout staat in elk interieur.
Samen met je kind is het een feest om de dieren te bekijken, benoemen en het allerleukste: de geluiden na te doen.

Specificaties:
- De kapstok is ongeveer 36cm breed.
- De slinger is ongeveer 120cm lang.

Goed om te weten:
- Je kunt de kapstok ook personaliseren, een tof idee om de kapstok zo als (kraam)cadeau te geven. De naam wordt dan onder de dieren en boven de haakjes gegraveerd.

- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je in het opmerkingenveld aangeven.
- Je kunt de slinger aan de muur bevestigen met stevig plakband of washitape.
De artikelen zijn geen speelgoed en alleen voor gebruik aan de muur.
- Om de verzendkosten laag te houden worden de haakjes los geleverd, zo past de kapstok in een brievenbusdoosje (verzendkosten € 4,25)
- We leveren de schroeven en pluggen ook mee. Zo kun je de Jungle XL kapstok snel aan de muur bevestigen.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel