Kerststal | Compleet

Artikel 1 van 4
€ 35,95 (inclusief btw)

Een kerststal van hout maakt de aankleding van de kerstboom helemaal compleet. De figuren uit het kerstverhaal zijn speciaal voor Wood'nKids getekend en door de vormgeving zijn de figuren ook door de kids in elkaar te zetten. Elk figuur heeft een voetje waar ze in geplaatst kunnen worden. Zo blijven ze stevig staan en vallen niet makkelijk om.

Zet de stal van hout samen met je kinderen in elkaar en geef het een mooie plek onder de kerstboom. Idee: laat de kinderen de kerststal zelf verven, een leuk knutsel projectje om samen te doen. 

Specificaties:
Stal: bodemplaat 14x24cm, zijkanten 10x12cm, dakdelen 10x15cm.
Kameel: 12x13cm
Ezel: 10,5x7cm
Schaap: 6x7,5cm
Kerstengel: 11x9cm
Poppetjes: 10x5cm
Kindje Jezus: 5x7cm

Goed om te weten:
- De complete set bestaat uit: een houten stal, kerstengel, Maria, Jozef, Kindje Jezus, ezel, herder, schaap, drie koningen en een kameel.
-  Het gehele pakket is een doe-het-zelf projectje. Je kunt de figuren in de standaards zetten waardoor ze blijven staan. De stal kun je ook eenvoudig zelf in elkaar zetten. 
- Daardoor kunnen we de houten kerststal in een brievenbusdoosje versturen en zijn de verzendkosten € 4,10.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!


Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel