Kapstok | Dino kontjes XL

Artikel 1 van 15
€ 40,95 (inclusief btw)

De houten dino kapstok is eindelijk toegevoegd aan het assortiment. De dinosaurus is populair bij kinderen en natuurlijk moesten er ook een kapstok variant van komen. De kids kunnen hun jassen en tassen nu ook aan de kontjes van de dino's ophangen. Met 5 kontjes en dus haakjes is er genoeg plek. 

Tip: bekijk ook de Voordeel Deal pagina voor combi-pakketten met deze kapstok voor een leuke prijs!

Goed om te weten
- De kapstok is ongeveer 36cm breed en ongeveer 19cm hoog.
- Je kunt de kapstok ook personaliseren, een tof idee om de kapstok zo als (kraam)cadeau te geven. De naam wordt op één van de dino hoofden gegraveerd.
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Om de verzendkosten laag te houden worden de haakjes los geleverd, zo past de kapstok in een brievenbusdoosje (verzendkosten € 4,25)
- We leveren de schroeven en pluggen ook mee. Zo kun je de Dino kontjes XL kapstok snel aan de muur bevestigen.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel