Boter, kaas & cijfers

Vorige Artikel 7 van 23 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)

Dit houten spelletje is zowel geschikt voor de jongere als oudere kinderen. Je kunt er namelijk twee varianten mee spelen. Zo is het uitdagend voor diverse leeftijden. Het spel wordt in een katoenen zakje geleverd, ideaal om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg.

Speluitleg:
Makkelijk: draai de houten kaartjes om zodat je de cijfers niet ziet. 1 persoon neemt de vierkantjes, de ander de rondjes. Zo kun je het traditionele boter, kaas en eieren spelen op het houten speelbord.

Moeilijk: gebruik de kanten met de cijfers. 1 persoon neemt de oneven getallen (vierkantjes), de ander de even (rondjes).  De speler die 15 punten in 1 lijn neerlegt wint (som van 3 getallen) 
Deze variant is bedacht door de wiskundige R. Graham.

Goed om te weten:
- Bevat kleine onderdelen.
- Het spelletje is geschikt voor kinderen vanaf 36 maanden.
- Onder toezicht van een volwassene gebruiken.
- Het speelbord is 14x14cm.
- Het spelletje wordt geleverd in een katoenen zakje, zo kun je alles bij elkaar bewaren.

- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel