Geboorteslinger | Foto (verticaal)

Artikel 2 van 2
€ 36,45 (inclusief btw)

Een uniek kraamcadeau, de geboorteslinger met foto's.  Alle geboortegevens en twee mooie foto's aan één slinger, een item om te bewaren! De slinger staat super leuk aan de muur van de babykamer of kinderkamer, zo maak je de inrichting helemaal compleet.  En doordat je zelf kan kiezen voor het kleur koord kun je de slinger helemaal naar je eigen smaak maken.

Aan de slinger hangen 5 houten plaatjes van 10x10cm.
Op de plaatjes worden de geboortegevens gegraveerd:
- Voornaam en eventueel achternaam
- Geboortedatum
- Sterrenbeeld
- Geboortetijd, -lengte en -gewicht.

Daarnaast worden er twee foto's op hout in de slinger verwerkt. Deze foto's kun je na het bestellen per e-mail versturen naar info@woodnkids.nl o.v.v. het ordernummer. 
Tip: Hou er rekening mee dat wij gaatjes in de foto's maken voor het koord. Kies liever voor een foto waarbij dit niet storend is, dan dan het gaatje bijvoorbeeld in een hoofd terecht komt.

Qua afwerking kun je kiezen uit diverse kleuren koord van katoen of ketting. Bij de afbeeldingen kun je de voorbeelden terugzien.

Specificaties:
- De slinger is ongeveer 70 cm lang.
- De houten vierkantjes zijn 10x10cm.
- De foto's die je aanlevert worden bijgesneden naar een vierkante vorm van 10x10cm.

Goed om te weten:
- Is 1 van de gegevens niet bekend? Geen probleem, vul dan n.v.t. in in het betreffende veld.
- Zoals de gegevens door jou worden genoteerd, zo komen ze ook op de slinger. Bijvoorbeeld geboortedatum: 18 oktober 2016 of 18-10-2016. Centimeter of cm, gram of gr.  Zo wordt de slinger helemaal naar je persoonlijke wensen gemaakt.
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een langere tekst of een afwijkende tekst en past dit niet in het invulveld? Noteer dit dan in het opmerkingenveld, deze kom je tegen wanneer je verder gaat met bestellen. Wij nemen deze tekst precies over zoals jij hem noteert, dus let goed op hoofdletters en leestekens.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je ook in het opmerkingenveld aangeven.
- Nadat je bestelling hebt gedaan kun je de gewenste foto's o.v.v. het ordernummer versturen naar info@woodnkids.nl
- Het gehele product wordt door ons handgemaakt. We streven ernaar de bestelling binnen 10 werkdagen na ontvangst van de foto's te versturen.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel