Geboortebord | Hearts

Artikel 2 van 5
€ 24,95 (inclusief btw)

Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel kraamcadeau? Geef dan dit houten bord cadeau. Het bord is vierkant met afgeronde hoeken en alle geboortegegevens worden in het hout gegraveerd. Met het lieve ontwerp met kleine hartjes is dit bord een mooi item in de babykamer.

Specificaties:
- De afmetingen van het bord zijn 20x20 centimeter.

Goed om te weten:
- Je kunt het geboortebord ophangen aan het koord dat wordt bijgeleverd. Er is keuze uit diverse kleuren koord van katoen of het lederen koord zoals op de voorbeeldfoto. De kleur Leem is niet meer beschikbaar.
- Is 1 van de gegevens niet bekend? Geen probleem, vul dan n.v.t. in in het betreffende veld.
- De geboortedatum wordt gegraveerd zoals je hem invult. Bijvoorbeeld: 18 oktober 2016 of 18-10-2016. 
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel