Kapstok | Jungle

Artikel 5 van 15
€ 35,95 (inclusief btw)

Op zoek naar een kinderkapstok voor alle jasjes? Deze kapstok van hout zorgt voor een lach op het gezicht van je kind. En zo hangen ze graag zelf hun jasje op aan de houten leeuw, panda of aap.

Specificaties:
- De kapstok is ongeveerd 26cm breed.

Goed om te weten:
- Je kunt de kapstok ook personaliseren, een tof idee om de kapstok zo als (kraam)cadeau te geven. De naam wordt dan onder de dierenhoofden en boven de haakjes gegraveerd.

- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Om de verzendkosten laag te houden worden de haakjes los geleverd, zo past de kapstok in een brievenbusdoosje (verzendkosten € 4,25)
- We leveren de schroeven en pluggen ook mee. Zo kun je de Jungle kapstok snel aan de muur bevestigen.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel