DIY bord | To the moon

Artikel 3 van 14
€ 12,95 (inclusief btw)

Geef een cadeau met liefde en knutsel samen met je kind aan dit houten bord. Door het stempelen met verf met de voetjes en handjes van de kindjes komt er de tekst Love you to the moon and back te staan.
Het mooiste resultaat krijg je met de handjes en voetjes van een kindje tot 12 maanden. Voor het voorbeeld zijn de handjes en voetjes van een kindje van 13 maanden gebruikt.

Het is ook mogelijk om gaatjes en een koord toe te voegen aan het bord, zodat het op te hangen is. Er is keuze uit diverse kleuren koord.
Zo maak je het bord helemaal naar wens en geef je een persoonlijk cadeau met bijvoorbeeld Valentijndsdag, Moeder- of Vaderdag.

Specificaties:
20x30cm

Goed om te weten:
- Je kunt kiezen tussen een bord zonder gaatjes en koord of met gaatjes en koord zodat je het kunt ophangen.
- ​Voor dit voorbeeld zijn de voetjes van een kindje van 13 maanden gebruikt, bij jongere kindjes zal de afdrukken dus iets kleiner uitvallen.
- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2024 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel