Houten schoolfotoboek

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Bewaar alle pasfoto´s en klassenfoto´s in dit houten schoolfotoboek. Met de handige invulbladen kun je een aantal persoonlijke notities maken, zodat je later niet alleen de foto's kunt terugzien, maar ook wat extra informatie en weetjes. Met het inplakken van de schoolfoto´s en het beantwoorden van de vragen wordt dit een heel persoonlijk boek om te bewaren.

Bij de bestelling van de houten map krijg je een PDF bestand met  4 invulbladen, deze kun je zelf uitprinten zodat je de map kunt vullen.
Tip: het mooiste resultaat krijg je als je iets dikker A4 papier gebruikt (bijvoorbeeld 160grams)

Specificaties:
Afmeting map: 24,5x32,5cm
Geschikt voor A4 formaat papier

Goed om te weten:
- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wij nemen de naam precies over zoals jij hem noteert, dus let goed op hoofdletters en leestekens.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je in het opmerkingenveld aangeven.
- De invulbladen krijg je per e-mail toegestuurd nadat je de bestelling hebt gedaan. Deze kun je zelf uitprinten. Dit zijn 4 pagina's.

- Meer weten over de verzendkosten of levertijden? Op deze pagina vind je alle informatie!

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2021 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel