Kapstok | Boerderij XL

Vorige Artikel 7 van 15 Volgende
€ 40,95 (inclusief btw)

Genoeg ruimte voor alle jassen en tassen aan deze houten Boerderij XL kapstok. En hoe leuk is het voor je kind om te zeggen: ik hang mijn jas aan de koe, of het schaap, konijn, paard of hond.
De haakjes maken het helemaal af als staartjes.

Specificaties:
- De Boerderij XL kapstok is ongeveer 36cm breed.

Goed om te weten:
- Je kunt de kapstok ook personaliseren, een tof idee om de kapstok zo als (kraam)cadeau te geven. De naam wordt op één van de (blanco) dierenhoofdjes gegraveerd.

- Een gepersonaliseerd artikel kan helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jou geproduceerd wordt. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voordat je bestelt. Deze zijn definitief.
- Wil je een voorbeeld van het ontwerp zien voordat wij deze gaan maken? Dit is mogelijk en kun je in het opmerkingenveld aangeven.
- Om de verzendkosten laag te houden worden de haakjes los geleverd, zo past de kapstok in een brievenbusdoosje (verzendkosten € 4,25)
- We leveren de schroeven en pluggen ook mee. Zo kun je de Boerderij XL kapstok snel aan de muur bevestigen.

Wood'nKids werkt met duurzaam hout. Het kan voorkomen dat er kleurverschillen en kleine oneffenheden in de artikelen zichtbaar zijn. Hout is een levend product geweest waar in nerven, knoesten en andere onregelmatigheden zitten, soms zichtbaar maar meestal onzichtbaar. Er kunnen daarom geen rechten worden ontleend aan de foto's op deze website.

© 2018 - 2023 Wood'nKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel